Moge er seks zijn! 5 ongebruikelijke houdingen voor koppels die al lang hebben gevonden

Achterblijft kamagra 100 aan de zijkant, haal één been op zodat ze een schaar kreeg. Hij is op zijn knieën, je onderbeen is tussen zijn benen. Nieuwe hoek – nieuwe sensaties! Als je naar de clitoris wilt gaan, grast ik naar de partner.

2. Op het dak

Poseren voorbereid! Sta op “op de brug”, hij staat op zijn knieën voor je. Viagra kopen Als u het saldo kunt behouden, wordt u beloond. Vraag hem voor nog meer plezier om de clitoris aan de vingers of vibrator aan te raken.

3. Macht en vreugde

Als jullie allebei van Doggi-stijl – uitstekend houden! Sta op alle fours en een bed van benen samen, laat zijn benen aan beide kanten van je zijn. Deze kleine verandering leidt tot zeer aangename sensaties! Je kunt ook intieme spieren in het tact van zijn bewegingen comprimeren.

4. Froggy-stijl

Een andere houding voor aanhangers doggi-stijl, alleen genoemd naar de kikker. Zit op de denkbeeldige stoel, alsof je gaat squatten. Hij komt achter zijn knieën. Naast een nieuwe onverwachte hoek, kunt u omhoog en omlaag en rechts naar links bewegen, wat nieuwe ongebruikelijke sensaties geeft.

Comments

0 Comments Write a comment

Leave a comment